Cărți de educație financiară

Școala de afaceri

Pentru oamenii cărora le place să îi ajute pe alții

Descriere: Pentru a reuși în afaceri este primordial să știți să vindeți. Abilitatea de a vinde este obligatorie, nu este opțională. Înscrieți-vă la un curs de vânzări chiar dacă nu activați în domeniul vânzărilor, vă poate fi folositor în orice domeniu lucrați. Toți oamenii vând ceva, unii își vând timpul și abilitățile, alții își vând produsele sau serviciile pe care le prestează. Chiar și profesorii vând informații.

Să nu vă fie teamă de refuz, de respingere. Cu cât veți fi refuzați de mai mulți oameni cărora încercați să le vindeți ceva cu atât veți reuși să vindeți mai mult altora. Cu cât veți fi respins și refuzat de mai mulți oameni cu atât veți avea mai mult succes. Nu evitați eșecul și respingerea, ele fac parte din călătoria dumneavoastră spre succes. Dacă veți învăța să vindeți, acest lucru vă va îmbunătății atât activitatea profesională cât și viața personală. A greși este un lucru bun atâta timp cât învățați din greșeli și reușiți să vă corectați. Încercați să vindeți ceva și căutați să fiți refuzat de cât mai mulți oameni.

Această carte recomandă afacerile de marketing în rețea. În România sunt mai multe astfel de afaceri: Amway, Oriflame, Avon, Aloe Vera, Herbal Life, Zepter si altele. Autorul recomandă doar acele afaceri de network marketing care au un program educațional de dezvoltare personală și financiară bine pus la punct. Aceste programe educaționale constau în cărți, cd-uri audio și întâlniri sau seminarii.

Aceste afaceri de network marketing prezintă câteva avantaje majore: program flexibil de lucru, investiție minimă inițială pentru înscrierea în afacere, consiliere din partea celor care au experiență și implicarea sinceră a celorlalți pentru ca dumneavoastră să aveți succes.

Autor: Robert T. Kiyosaki, Sharon Lechter
Categorie: Dezvoltare personală, Educație financiară
Anul apariției: 2006     Nota: 5/5
<< Inapoi la lista de cărți

Alte sugestii:
Atingerea regelui Midas

Autor: Robert T. Kiyosaki, Donald J. Trump
Categorie: Dezvoltare personală, Educație financiară
Anul apariției: 2011     Notă: 5/5
Cum să devii bogat

Autor: Donald J. Trump
Categorie: Dezvoltare personală, Educație financiară
Anul apariției: 2004     Notă: 5/5
Site-ul LibertateFinanciara.eu nu este responsabil pentru insatisfacția persoanelor care citesc carțile recomandate pe acest site.